”Mere ro i systemet – nu!”

3 ugers online meditations workshop – lær at meditere !

”Mere ro i systemet-nu!” er en workshop over 3 uger, som giver dig alt, du skal vide for at etablere en daglig meditationspraksis. Du bliver guidet til større indre ro hver dag, og får tips og ideer til, hvordan du får meditation ind i din hverdag.

Du får:

• 9 guidede meditationer (mere end 200 minutter)
• Dagligt motivations-boozt på mail – støtte til at fortsætte
• Opstarts-instruktion
• 2 øvelser
• 3 refleksionsark (der passer til hvert enkelt modul)
• E-guide om meditation
• Fakta om dit nervesystem

Det kan være en gave, at lære at meditere, hvis du kan nikke genkendende til nogle af de her udsagn:

  • Har du stress inde på livet – fysisk eller følelsesmæssigt?
  • Længes du efter et bedre flow mellem krop og sind?
  • Løber dine følelser ofte af med dig – på den negative måde?
  • Trænger du i den grad til at få lidt stilhed ind i dit liv?
  • Er du så udkørt, at du ikke orker at skulle afsted til meditation ude af huset?
  • Har du ofte hørt ”du skal bare meditere” – men ved ikke hvordan du skal komme i gang?
  • Savner du mere nærvær – for dig selv og dine nære?
  • Er du plaget af manglende søvn, mange tanker eller generel uro?
  • Har du brug for at ”finde ro i dig selv”, så du kan stå ved dine egne meninger?

Nærvær, mindfulness, meditation – er det mon det nye sort?

I en travl hverdag, hvor vi bliver bombarderet med indtryk, krav og opgaver, kan det være svært at finde ind til en rolig kerne i os selv.

Vi får tudet ørerne fulde af at vi skal være mere nærværende og mindfulle med vores børn, partner, familie, vi skal kramme et træ og være 100% PÅ på jobbet eller studiet. Alt sammen samtidig med, at vi skal være produktive, lave mad, ajourføre Twitter, Facebook, Snapchat og alle de andre medier vi bruger i en lind strøm. Vi skal opdateres på nyheder, følge med i yndlingsserien og til forældremøde.

Mange af os har så travlt, at vi glemmer at mærke os selv. Glemmer at stille spørgsmålet: ”Hvordan har jeg det egentlig?”
I stedet går vi rundt og er semi-tilfredse med tilværelsen, hurtige til at tænke negative tanker og føle os uretfærdigt behandlede.

Vi bliver let distraherede af den enorme mængde at tilbud der er omkring os. Vi er sammen – men hvor er opmærksomheden egentlig imens?

Find ind til kroppens dybe stille ro

Det første skridt i retning mod et mere roligt ståsted er at søge indad. Finde og bruge dig selv, din krop og dit åndedræt som et anker til her-og-nu. Det kan du blandt andet træne ved meditation.

Online workshoppen ”Mere ro i systemet – nu!” er en lettilgængelig træning i at etablere en daglig meditativ praksis. I løbet af workshoppens 3 uger lærer du blandt andet:

• At finde ind til din indre ro
• Hvad meditation er
• Hvad der sker i krop og hjerne, når vi mediterer
• At sætte tid af til dig selv – med god samvittighed
• At reflektere over effekten af at give dig selv lov til bare at være
• At bruge din krop og åndedræt som et anker til nuet

Når du har gennemført workshoppen har du:

• Opbygget en daglig vane med at prioritere din meditation.
• Fundet en helt ny indre ro
• Fået oparbejdet evnen til hurtigt at finde tilbage til nuet, hvis du bliver distraheret
• Fået en bedre nattesøvn
• Fået mere styr på tanker og følelser
• Fundet en ny måde at være i dit liv på – med mere ro og overskud

Workshoppen tager udgangspunkt i den verden vi lever i, med de distraktioner der er tilstede. At lære at meditere handler ikke om at sidde i et kloster i Tibet eller en ashram i Indien. Det handler om at dyrke nærværet og stilheden – i øjeblikke. Meditation træner os i at være tilstede i nuet – og det er en værdifuld evne – særligt i den verden vi lever i.

Workshoppen kræver ingen særlig viden om meditation, remedier, tøj eller mange timer om dagen. Du bestemmer selv, hvor meget tid du vil bruge. Der er lydfiler med meditationer af forskellig varighed. Du bliver guidet til at vedligeholde din praksis hver dag i de 3 uger.

Du har brug for et sted du kan være i fred, papir og pen og evt. høretelefoner – thats it!

Helt konkret får du

I 3 uger tager jeg dig i hånden, og giver dig alle mine gode råd og fifs til at etablere en daglig meditationspraksis.
Workshoppen består af 3 moduler med viden og kickstart på de tre meditationsuger. Hver dag får du en motiverende mail med et forslag til dagens meditation, refleksion og status.

Modul 1 – lær at meditere – alt det praktiske

1 intromail, 5 motivationsbooster-mails, 1 refleksionsmail

2 guidede meditationer:
1. Kropsscanning
2. Åndedræts-meditation

1 øvelse: træn din glæde via taknemmelighed

Modul 2 – lær at meditere – hver dag

1 intromail, 5 motivationsbooster-mails, 1 refleksionsmail

Hvordan du skaber en daglig meditationspraksis – og holder ved

3 guidede meditationer:
1. Morgen meditation – tag dagen ind
2. Office meditation – 5-10 minutter i løbet af dagen
3. Aften meditation – giv slip på dagen – og sov bedre

Modul 3 Stress og meditation

1 intromail, 5 motivationsbooster-mails, 1 refleksionsmail

1 øvelse der træner dine sanser

3 guidede meditationer:
1. Kropsscanning
2. Åndedræts meditation
3. Stille meditation

BONUS til dig:

Du får inspiration til tiden lige efter workshoppen…

Du får en månedsplan, så du kan fortsætte din daglige meditation en ekstra måned uden at skulle planlægge alt muligt selv.

Ekstra BONUS til dig:

Du får OGSÅ en lille mindfulness meditation til børn.

Hvorfor har jeg egentlig lavet den her workshop…?

Jeg har skabt workshoppen ”Mere ro i systemet – nu!” fordi jeg både i min psykoterapeutiske praksis og i mit virke som meditationsunderviser i virksomheder møder mange mennesker, der er stressede, kede, triste, mangler tid og ikke rigtig kan mærke sig selv.

Og så har jeg selv erfaret, hvor vigtigt det er at kunne finde ind til nuet via mit åndedræt. Og den viden vil jeg gerne formidle videre til dig.

Hvordan foregår online workshoppen?

Når du har tilmeldt dig og betalt workshoppen, modtager du en mail med et link til vores platform. Her får du adgang til dag 1 med det samme. Efterfølgende får du i 21 dage – en mail med dagens motivations-boost.

Du har ubegrænset adgang til materialet, så du kan høre og læse det så mange gange du vil. Det er dit. Workshoppen er skabt for, at det skal være nemt for dig at følge med. Og gentage på et senere tidspunkt – hvis du vil. Du bestemmer selv, hvornår du vil i gang.

JA TAK – JEG VIL GERNE LÆRE AT MEDITERE – PÅ DEN NEMME MÅDE – NU!

BESTIL DIN PLADS PÅ WORKSHOPPEN – OG LÆR AT MEDITERE – DU ER I GANG MED DET SAMME – FOR KUN 499 kr.

Yes! Jeg er færdig med at drømme om at meditere – nu gør jeg det!

Se, hvad nogle af de tidligere brugere skriver om workshoppen:

“Kære Camilla. Jeg er dybt taknemmelig for din workshop… Jeg har haft så hårdt brug for den, da jeg er gået helt ned med stress. Inden jeg startede din workshop, måtte jeg tage sovepiller…men så begyndte jeg at meditere og glædede mig til dine meditationer hver dag. Jeg fulgte dem og de hjalp mig til mere ro… på dag 16, da kropsscanningen på 55 min var i workshoppen… blev jeg helt glad, og kom helt ned eller ind i sindet og mærkede en sindsstemning, som var så dejlig og behagelig

Jeg brugte kropsscanningen igen de efterfølgende dage og på dag 19, faldt jeg i søvn og sov for første gang i flere måneder ca. 8 mdr. Det var fantastisk og uden piller… jeg vil ikke tage piller mere, da der er alt for mange bivirkninger…
Jeg er blevet afhæning af workshoppen… og din stemme.. tusinde tak..
Jeg vil anbefale dig til alle jeg kender, som trænger til ro i sindet.
… jeg er glad..,
Kæmpe tak for din viden og formidling Lone”
___

“Dine meditationer er rigtig fine og beroligende” Jeg er virkelig kommet på arbejde med hensyn til at lære mit åndedræt at kende. Det er en sjov udfordring at få hele kroppen i ro og lære ikke at lade tankerne stikke af”. Bianca
___

“For mig virkede det godt, at modtage en mail hver dag, det er lidt mere personligt end en app som kommer med en reminder”. Elisabeth
___

“Det var så dejligt at blive guidet til at slappe af. Og tak for al hjælpen med at få mod på at starte forfra, da jeg kom bagud…kærligst Mette”
___

“Jeg har brugt workshoppen til at få ekstra inspiration til forskellige mediationer, og har været særlig glad for kropsscanningerne og sansemeditationen.

Det er rigtig godt, at man som kursist har adgang til alle meditationerne i ubegrænset tid. Jeg har  i hvert fald tænk mig at bruge dem fremover”. Anita
___

“Jeg kan mærke en forskel i at jeg er blevet mere opmærksom – og tager flere små pauser til at mærke mig selv i min hverdag – Dvs – selvom jeg har meget om ørerne, så tager jeg mig tid til at stoppe op, lige trække vejret og mærke mig selv, ved at bruge min vejrtrækning som mit anker.

Jeg kan på det varmeste anbefale Camilla Frøjks  fantastiske meditationsforløb. Perfekt til dig der gerne vil meditere – men ikke altid får taget dig tid, eller måske ikke helt ved hvordan du skal gribe meditation an. 
Du bliver taget i hånden, guidet og fulgt hele vejen – Camilla lærer dig, med stor ro, hvordan meditation kan virke for dig – også i en travl hverdag”. Cecilia
___

“Der er rigtig meget materiale i den her workshop. Og jeg får nok ikke brugt det hele. Så det er super at man kan være med på sin egen måde – og bare bruge meditationerne uden at læse al teksten”
. Vh Jørgen
___“Jeg er sygemeldt med stress og det har været meget godt at meditere og få ro på alle de stressede tanker jeg har. Jeg vil gerne anbefale dit kursus især til andre med stress”. Mikael P.
___

“Tak for en god workshop. Der var rigtig mange forskellige meditationer, så der var nok at vælge imellem uden det blev kedeligt. Jeg var rigtig glad for at der også var nogle øvelser. Og det var spændende at reflektere over ugerne. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at meditere. Kh Britt
___

“Tak tak tak, for første gang i 4 måneder har jeg sovet godt! Jeg har fået lidt mere energi og er allerede i gang med den ekstra månedsplan du har lavet”. Mvh Birgitta

Jeg kan desværre ikke give dig pengene tilbage på dit køb, da du får adgang til mit space og en del af materialet med det samme.

Du har mulighed for at vente med at arbejde med workshoppen til et tidspunkt, der passer dig bedre.

Du har adgang til materialet for evigt, og kan bruge workshoppen så ofte du har lyst.

Nej. Det eneste der kræves er, at du kan modtage emails og har internetforbindelse, så du kan åbne de links jeg sender til dig.
Hvis du misser en enkelt dag i ny og næ – så er det ikke noget problem. Du fortsætter blot dagen efter.

Du kan også vælge at starte helt forfra eller sammensætte et program der passer bedre til dig.

Du har adgang til materialet altid.

Ja, det kan du sagtens.

Workshoppen er for alle. Hvis du er nybegynder kan du følge forløbet helt slavisk: Du får en mail hver dag med et forslag til dagens meditation(er) og en øvelse. Samt et link til lydfilerne.

Der er en del tekst i forløbet – det kan du læse, hvis du synes det er spændende – eller lade være, hvis du kun har lyst til at bruge lydfilerne.