PERSONDATAPOLITIK – OM HVORDAN AMAZINGMIND.DK INDSAMLER, BESKYTTER OG ANVENDER PERSONOPLYSNINGER 

Persondatapolitik vedrører hemmeligholdelse af personoplysninger på amazingmind.dk.

Formål

Formålet med amazingmind.dk‘s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. amazingmind.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online på amazingmind.dk, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er amazingmind.dk’s målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, videregives eller opbevares (andre lande, samarbejdspartnere, o.l.).

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Hvilke personoplysninger indsamler amazingmind.dk?

Amazingmind.dk indsamler oplysninger om dig på 3 måder:
  • Ved brug af cookies
  • Ved at du selv afgiver oplysninger i forbindelse med udfyldelse af vores formularer
  • Ved personlig henvendelse ved fx 1:1 sessioner

Amazingmind.dk har brug for visse personoplysninger for at kunne levere nyheder, bestillinger og øvrige tjenester til slutbrugerne samt for at kunne behandle spørgsmål til amazingmind.dk eller en af de øvrige virksomheder bag amazingmind.dk.

Amazingmind.dk forpligter sig til kun at indsamle de personoplysninger som er nødvendige (f.eks. fornavn, e-mailadresse) for at levere en ydelse. Personoplysninger slettes helt, såfremt en bruger framelder sig omtalte tjenester. Amazingmind.dk indsamler aldrig supplerende oplysninger fra tredjemand vedrørende slutbrugerne.

Hvad er cookies?

Første gang du besøger vores hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, som fx amazingmind.dk, hver gang du kommer på besøg.

Hvad bruger vi Cookies til?

Cookies er med til at fortælle os om dit besøg.
For at fastlægge, hvem der besøger amazingmind.dk, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her kan vi indsamle informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. På den måde kan vi sikre os, at du ikke kun ser de samme bannerreklamer igen og igen, og samtidig tilstræbes det, at du ser annoncer, som du kan finde interessante.

Hvor længe opbevares cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på amazingmind.dk. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb af et produkt hos amazingmind.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:
  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger
Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt i en efterfølgende periode på 6 måneder, så du lettere kan handle ved os en anden gang. Herefter bliver oplysningerne slettet.
Oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse bliver udleveret til mit CRM system Simplero med henblik på levering af det digitale produkt du har købt.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på *protected email* og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Kommer du til 1:1 sessioner i Amazingmind.dk, giver du samtykke til opbevaring af navn, email og telefon samt terapinoter i journalføringsprogrammet Terapeutbooking. Data slettes ved anmodning fra dig.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi anvender tredjeparter til behandling af:  
Dine betalingsoplysninger: Stripe
Håndtering af dine køb: Simplero
Udsendelse af emails: MailChimp og Simplero
Til bookning af aftaler og journalføring: Terapeutbooking.

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Hvem videregiver amazingmind.dk personoplysninger til?

Amazingmind.dk forbeholder sig ret til at benytte personoplysninger til at kontakte dig som amazingmind.dk-bruger med relevant opfølgning (fx serviceopkald til kursusdeltagelse samt opfølgning på deltagelse) og særlige tilbud. Vi videregiver aldrig personoplysninger til tredjemand.

Vedrørende Ad Servers

Amazingmind.dk har ingen aftaler eller partnerskaber med noget reklameserverfirma.

Sikker kommunikation til amazingmind.dk

Vær opmærksom på, at brugen af normale formularer på amazingmind.dk ikke sendes krypteret. Hvis din forespørgsel eller bestilling indeholder oplysninger om forhold, som du mener, skal beskyttes, bør du rette henvendelse per telefon eller personligt.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Amazingmind.dk
v/Camilla Frøjk
CVR-nr. 37356468
Sortedam Dossering 55B, 1.
2100 København Ø
Tlf.: 2141 4419

Email: *protected email*

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse og fornavn, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
Hvis du ønsker at klage over amazingmind.dk’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: kd.te1545158764nysli1545158764tatad1545158764@td1545158764.

Opdateret: 18/04-2018