Få det bedre…selv

Tal med psykoterapeut MPF, Camilla Frøjk.
I den terapeutiske samtale vil du opleve at se dig selv på ny, du vil få overblik over din situation og samtidig lære at tackle de udfordringer du står med.

Jeg benytter mig af den moderne gestaltterapeutiske metode. Det betyderblandt andet, at vi arbejder med det, som er vigtigst for dig – lige her og nu. Du bestemmer emne, tempo og kommer med ønsket om forandring. Min kompetence er at stille relevante spørgsmål. Jeg kender ikke svarene. De er i dig. I takt med at terapien skrider frem og du opdager svarene – vil du mærke forandringen.

Hvorfor vælge en terapeutisk samtale?

 • Du har et ønske om forandring på et eller flere områder i dit liv.
 • Du føler måske, at du er gået i stå.
 • Du kan ikke selv finde vej ud af de følelser, du ønsker at tackle.
 • Måske føler du dig ikke god og tilstrækkelig nok.
 • Du gennemgår en livskrise eller oplever sorg.
 • Du døjer med tankemylder, stress- eller angstsymptomer.
 • Eller måske har du en oplevelse af at føle dig fanget i hamsterhjulet.

Hvis du kan genkende et eller flere af ovenstående punkter, kan det give god mening at tale med en terapeut.

Book en samtale med mig her

 
En samtale koster 750 kr og varer normalt 55 min.
Den første samtale tager ca. 1,5 time (du betaler kun 750 kr)

Derfor skal du vælge Camilla

Jeg hedder Camilla Frøjk og er født i 1972 og er uddannet gestalt psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut. Bag mig har jeg en 15-årig karriere i det private erhvervsliv primært indenfor marketing og ledelse. Privat er jeg gift og har fire børn.

 • Jeg tager udgangspunkt i, hvor du er lige her og nu.
 • Jeg har ingen lang ventetid og du kan booke online med det samme.
 • Jeg har hyggelige lokaler meget centralt – lige ved søerne i København.
 • Andre beskriver mig som nærværende, rummelig, rolig og nysgerrig.
 • Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforenings og arbejder under deres etiske regler.
 • Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Hvad er gestaltterapi egentlig? Og hvorfor virker det?

Livet er en proces. Det betyder, at der sker forandringer i løbet af livet. Nogle er små. Andre er store. Hvis du skal bevare din mentale sundhed såvel som din fysiske sundhed, er det en forudsætning, at du kan tilpasse dig disse forandringer.

Det har mange mennesker rigtig svært ved, og derfor kan de opleve eksistentielle og psykiske problemer. Det oplever du måske også en grad af?

Det kommer for eksempel til udtryk, når der sker store forandringer i livet. Det kan være jobskifte, skilsmisse, sorg, sygdom eller når familien vokser. Det kan også være, at du har opdaget, at der altid sker det samme i forhold til dine nære relationer – og du nu er nysgerrig på, hvad du selv kan gøre, for at ændre på din situation.

Gestaltterapiens hovedtese er, at du er ansvarlig for dit eget liv. Det betyder, at du har frihed til at vælge (og fravælge).

I gestaltterapien arbejder vi oplevelsesorienteret. Det betyder, at vi tager udgangspunkt i det, du kommer med lige nu og her. Vi undersøger fortid (og fremtid) for at øge opmærksomheden og forstå, hvordan dit liv i dag er påvirket. Dermed får vi adgang til at arbejde med det, som er vigtigst for dig lige nu.

Og så arbejder vi med hele dig. Det vil sige tanker, følelser, sansninger og kroppens reaktioner – og ikke kun på et mentalt plan.

Gennem gestaltterapi lærer du, hvordan du tackler forandringerne i dit liv og får en stærkere fornemmelse for dit “jeg”.

Ja tak, jeg booker en samtale med det samme

 
En samtale koster 750 kr og varer normalt 55 min.
Den første samtale tager ca. 1,5 time (du betaler kun 750 kr)

Er du i tvivl om terapisamtaler vil hjælpe dig, så udfyld formularen her og skriv hvornår jeg kan ringe dig op. Så finder vi i fællesskab ud af, om terapeutiske samtaler med mig vil passe til netop din problemstilling.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked