Et ganske enkelt spørgsmål, som de fleste af os aldrig svarer på. I stedet svarer vi på spørgsmålet HVAD GØR DU? Eller den mere mundrette HVAD LAVER DU?

På et eller andet tidspunkt i vores liv har mange af os ændret fokus fra væren til gøren. På et eller andet tidspunkt er det blevet lettere at få anerkendelse for det vi gør frem for den vi er.

Hvis jeg spørger min 4 årige søn: ”Hvem er du?” kigger han på mig, let overbærende, og svarer med et grin: ”Jeg er da Adam”. Og spørger jeg min 7-årige: ”Hvad er du bedst til i hele verden?”, vil han svare: ”At være mig”.

Det er ikke, hvad jeg svarer…jeg kunne fx finde på at svare: Jeg hedder Camilla og arbejder som psykoterapeut…ikke et ord om, hvem jeg er.

Det er indlysende at evnen til at kunne gøre og gøre godt, passer rigtig fint til vores resultatorienterede vestlige liv, med karriere, familieliv, fritid og venner. Men al den gøren har også fangarme til stress, frustration, lavt selvværd, fraværende i relationer, tankemylder, koncentrationsbesvær og søvnproblemer … for vi glemmer at være. Bare være. Og mærke efter. Indeni. Udenpå. Omkring os.

Hvis nu du kunne gøre lige så meget som du kan nu – uden alle bivirkningerne – og med større tilfredshed og balance. Ville du så give det en chance? Er du villig til at give dig selv et åndehul og finde ud af, hvem du er?

Vil du bytte stress og fravær ud med indre ro og nærvær – og stadig kunne levere?

Samtaleterapi og nærværstræning kan vise dig hvem du er, på din måde. Sammen kan vi undersøge hvordan du får mere balance og energi ind i dit liv.

Skriv til mig, hvis du er interesseret. Sammen kan vi finde ud af om psykoterapi er noget for dig.

Du er velkommen
Camilla