Har du nogensinde prøvet at være sådan lidt kronisk småmuggen? Været lidt utilfreds med alt og alle – inklusiv dig selv? Måske gået rundt med den der grundfølelse af at være uretfærdigt behandlet. Af en kæreste, en lærer, en chef eller din mor… Har du prøvet at tune ind på din energi, når du har det sådan…der er ikke så meget god energi i at være småirriteret – vel?
Går du og bærer nag over en eller anden gammel konflikt? Eller er det en ny konflikt der fylder for dig…

Så kan du faktisk gøre rigtig meget selv for at vende din energi…

Men…

Det kræver at du vil.
At du ønsker det.
Sådan virkelig.

For det betyder at du skal give slip på noget. Du skal slippe dit nag. Din offer-rolle. Og så skal du tilgive. Først og fremmest skal du tilgive dig selv.
Så…hvor meget er du villig til at give slip på. Lige nu? Hvor meget er du klar til at ændre? For når du først har sagt farvel til dit nag…er det væk. Og så er der ikke længere nogen undskyldning for at være muggen.

Med tilgivelsen følger frihed. Derfor er det så vigtigt at du kan tilgive dig selv. Tilgiv, at DU har ladet en konflikt fylde og forpeste dit humør, dit liv så længe. Den anden part har sikkert for længst glemt det. Det er kun dig, der husker – og bærer nag – og lader det fylde – og lider – og endnu ikke har tilgivet.
Så…hvornår er det tid til at se på DIT eget ansvar for DIT eget liv? At tilgive. At komme videre. Med mere energi. Mere frihed. Mere plads til dig. Og mere plads til andre.
Hvis du har modstand på at give slip…så kig på modstanden. Hvad er det du ikke vil slippe? Hvad godt bringer det dig, at du ikke slipper? What’s in it for you? Hvad end svaret på det spørgsmål er, så accepter det – og tilgiv, at det er sådan du har det.

Tilgiv dig selv. Og sæt dig selv fri…
God dag!

[x_share title=”Share this Post” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” email=”true”]