Stressfri på 10-12 uger

Få professionel hjælp til at blive stressfri

  • Bliv stressfri på 10-12 uger
  • Effektivt og gennemtestet system
  • Viden, forståelse og overblik over din stress
  • Støtte hele vejen til målet

Stresscoaching er målrettet hjælp

Er din stress blevet konstant, er det på tide at søge hjælp, så du kan blive dig selv igen. Behandling af stress er et specialområde, og det er vigtigt at den behandler du vælger har særlig viden om stress.

Klassisk coaching og terapi er ikke altid hensigtsmæssig – og giver sjældent den ønskede virkning i den indledende stressbehandlingsfase.

Stresscoaching er målrettet din situation og du vil mærke en forskel i din stress allerede efter første samtale. Stresscoaching er til psykisk sunde mennesker der enten vil forebygge stress eller behandle en alvorlig stress.

Stresscoaching er trin-for-trin behandling
Stresscoaching er for dig, der gennem længere tid har mærket stress symptomer og ønsker at undgå en forværring. Og for dig, der er blevet sygemeldt med stress og vil finde balancen igen og samtidig forebygge fremtidig stress. Et individuelt stresscoaching forløb består af 7 samtaler fordelt over ca. 10-12 uger. Her får du viden om stress, øvelser og redskaber til at håndtere netop din stress situation.

 

Hvorfor virker stresscoaching?

I de første samtaler er fokus på at få stressen ud af din krop og give dig nødvendig viden om stress, så du selv kan begynde at undgå dine stress-fælder. Senere i forløbet bliver der fyldt på med øvelser og metoder til at stoppe din stress og du får opbygget en modstandsdygtighed mod fremtidig stress. 
Igennem hele forløbet arbejder vi med temaer som fx: 
  • Evnen til at sige fra, sætte grænser og skabe plads til dig selv
  • Overblik over de personlige og arbejdsmæssige situationer, der skaber stress
  • Balancering af kropslig/mental opmærksomhed
  • Fokus på livsvalg og beslutninger
  • Historie der er med i “rygsækken”
  • Metoder til indre ro
Når du bruger en specialuddannet stresscoach, kan du være sikker på at blive vejledt og få den nødvendige rådgivning til din individuelle situation. Jeg støtter og hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Du får de svar og råd du har brug for, så du ikke selv skal gætte dig til, hvad du skal gøre.  
Når du følger forløbet og gør det jeg råder dig til, så kommer du ud på den anden side som dig selv igen. Du vil opleve at du er en erfaring rigere og har fået større selvindsigt. Det betyder bl.a. at du er mere bevidst om at undgå stress, at sætte grænser (både privat og professionelt) og samarbejdet mellem krop og sind.